...and a happy new year!

Som jag alltid sagt, det är dagarna och veckorna INNAN julafton som är bäst, julafton är givetvis också väldigt bra, älskar julafton, men sen är det liksom slut. Men iår skulle jag kunna säga, det var dagarna innan jul som var bra, veckorna innan som man pyntade och fixade var bra, första andra och tredje advent var mysig och bra,
men julafton... den var annorlunda.
För mig är julafton ledig, Kalle-Anka, springa runt och mysa kvällen innan aftonen och fortsätta nästa dag innan självaste aftonen-aftonen infinner sig.
Iår, då jobbade jag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag. Kom hem precis till Kalle slutade, skitstressad och less då jag och Marie inte hade den roligaste dagen på jobbet, uppriktigt sagt.
Noll julkänsla och noll ödmjukhet, kännde mig bara skittråkig, skitful och skittrött. TUR att de som var här när jag kom hem är väldigt trevliga halva högen, och den andra högen älskar jag så de fick givetvis också gärna vara här. Hade inget emot sällskapet och allt snällt som gjorts medan jag inte var hemma, hade bara emot situationen och mig själv.
Har man inte eller har jag inte haft någon julkänsla så vill man heller inte suga på julpyntet så länge som möjligt, så jag gjorde här och dagen en hysterinsk julplundring här hemma, gjorde av massa pengar på nya blommor för att få slänga ut varenda julen som jag nyligen hade införskaffat, inte bara en heller, utan många. Nu finns bara stjärnorna och stakarna kvar, och två vita tomtar, bara för att de är söt och inte röd.

Så, jag är glad att jag bara jobbar tre timmar imorgon och att jag och Philip sedan hoppar på tåget och åker till Stockholm där vi ska sooova (Ivar är väääldigt morgonpigg och ska givetvis inte med), mysa, äta gott och inviga det nya året, på tu man hand.

Så gott nytt år, önskar ALLA ett trevligt och lyckat nyår!

RSS 2.0