Det är visst en big deal...


Tisdag den 28/9 2010 och jag är anställd, i Söderhamn. Heja mig.











Titanic


Det blev Gävle igår, med Sanna.
Och när jag tänker efter så blev det en förbaskat bra och trevlig dag av gårdagen trots att den började med ett mindre trevligt humör.
Efter 'första mötet' med min såkallade jobbcoach, vilken var en väldigt trevlig och lättsam människa, så började Sanna och jag den gråa dagen med en lunch på furan, för att sedan dra vidare till Gävle där vi tillbringade fler timmar än en. Fanns som vanligt mycket som var fint i denna stad, och trots att jag kom hem med några kassar så måste jag säga att jag klarade mig bra från att slösa med pengarna denna gång, införskaffade bland annat vinterjacka, vilket jag ju behövde.

Just nu skulle jag verkligen ha bett till Gud om att få sova till tidigast tio imorgon om jag verkligen var säker på att han fanns. Kämpar för att inte somna före 24 om kvällana för att jag förhoppningsvis ska vakna efter åtta åtminstone, men nej. KAN INTE sova en mintut längre än halv åtta, helt omöjligt, och det verkar inte spela någon roll när jag lägger mig heller. Visserligen gillar jag mornar, men som arbetslös och osysselsatt blir dagarna ibland rätt så långa och enformiga.

För övrigt så ser jag hemskt mycket framemot helgen, och då inte minst Albertinafesten, vilken jag är ganska säker på kommer bli riktigt jäkla trevlig!

Nu ska jag påbörja och somna till en mycket gammal goding, Titanic, i all ära.
Är han inte fin så säg, är hon inte snygg så säg...

Godnatt.



P.S. I love you


I just want to see you when you're all alone
I just want to catch you if I can

I just want to be there when the morning light explodes,
on your face it radiates I can't escape
I love you 'til the end

I just want to tell you nothing you don't want to hear,
all I want is for you to say,
"Oh, why don't you just take me where I've never been before?
I know you want to hear me catch my breath"
I love you 'til the end... I love you 'til the end.


P.S. I love you




Tisdag


Tuesday morning
, still unemployed, urinated weather.
Har i alla fall en tid att passa idag, träff med jobbcoach klockan 10 på arbetsförmedligen... alltid något.
Sedan hade jag sett fram emot en långpromenad och lunch med Sanna, men det lär väl bara bli en grå lunch om ens det. Varför måste väääädret alltid förstöra!?

På kvällarna när det börjar mörkna och man helst trycker inne, okej, men inte på dagarna. Får se om jag kanske lurar med Sanna på en roadtrip, Hudik var ett tag sedan, annars funkar ju alltid Gävle och Valbo.

Näe, nu blir det lite Bruce och Darin reserande delen av morgonen om det ska blio nån ordning på humöret! Rätt skön kontrast dem emellan, och jäkligt bra är dom båda två, på sitt vis!

Hejs.







The Wrestler


Have you ever seen a one trick pony in the field so happy and free
If you've ever seen a one trick pony then you've seen me
Have you ever seen a one legged dog makin' his way down the street
If you've ever seen a one legged dog then you've seen me

Then you've seen me I come and stand at every door
Then you've seen me I always leave with less than I had before
Then you've seen me but I can make you smile when the blood it hits the floor
Tell me friend can you ask for anything more
Tell me can you ask for anything more



These things that have comforted me I drive away
This place that is my home I cannot stay
My only faith is in the broken bones and bruises I display

Have you ever seen a one legged man tryin' to dance his way free
If you've ever seen a one legged man then you've seen me



Är den inte bra, så säg!


11 september

men ändå har jag mage att klaga...

HATAR ont i magen, hatar hatar hatar magkatarr, HATAR ont i magen!


Underbara massage


Vilket under en riktig massör kan göra!
Så knådad som jag blev idag har jag då minsan aldrig blivit tidigare. En riktig jäkla helkroppsmassage! 
Det fanns inte en fläck på min kropp som var orörd och inte en muskel som var oplågad efter en timme på britsen. Man får inte vara blyg och man får inte vara klen, det stod klart för mig när jag gick därifrån. Tydligen så var jag inte så blyg, och klen kände jag mig inte heller. För fan så ont det gjorde, men fan så skönt det var! I sånna här lägen är det ju bra att man inte har så mycket att dölja, så att säga. 
Sen ska det vara en karl som masserar om det ska hända något, det var också något som stod klart för mig, helt andra hästkrafter där.

Kanske blir morgondagen första morgonen på länge då jag kan vakna utan huvudvärk nu då, jag hoppas så. Och mina bortdomningar i benet, ja, orsaken till det satt i jumskarna den påstod han, där ser man. Så nu ska jag börja knåda jumskarna på egen hand med jämna mellanrum... hm.
Sen ska jag tillbaka på en omgång till om två veckor igen, med nöje.
"Ta det lugnt och drick MYCKET vatten, då menar jag mycket" fick jag i råd. Och att jag druckit vatten, som jag druckit vatten. Så, det blir blöja inatt, nejdå, det blir det inte :)

Men sova blir det, nu med detsamma! Trött och nöjd är vad jag är.
Godnatt.



Queen of the supermarket



There's a wonderful world where all you desire
and everything you've longed for is at your fingertips
where the bittersweet taste of life is at your lips
Where aisles and aisles of dreams await you
and the cool promise of ecstasy fills the air,
at the end of each working day she's waiting there

I'm in love with the queen of the supermarket
as the evening sky turns blue,
a dream awaits in aisle number two






Lördagkväll


Magkatarr fast dubbelt så jävligt, där har ni det!
Blir så jävla less på detta onda, håller på att krivera emellanåt. Tur jag trivs väldigt bra att bara vara hemmavid, annars hade det varit synd om mig nu.

Om vi ska vara lite mer positiva och se det bra i dagarna som gått så kan jag väl säga som så att jag är nog född för att vara arbetslös. Så skönt! Och hade det inte varit för den onda magen så hade dessa dagar varit väldigt väldigt sköna, jag gör ingenting och allt jag har lust med, alltså ingenting, sover en timme eller två på altansoffan emellanåt, ser på bra filmer mitt på dagen då det är härligt höstväder ute, vem bryr sig, dessutom hann jag med att ta del av det sköna vädret ändå, både på morgonen och eftermiddagen.
Denna eftermiddag var jag och Elin mitt ute i Norrfjärdsskogarna och traskade i en och en halv timme, jag hade ingen aning om var stigarna gick, och Elin hade inte full koll hon heller, men framåt kom vi och en och en halv timme senare hade vi hittat tillbaka hem igen, med massa grus i skona och två hungriga och skitonda magar. Men bra mådde vi, ändå! Eller inte, eller både och :)

Kan förresten rekomendera både Remember me och Änglavakt om man är sugen på bra drama. Änglavakt var bäst, helt klart. Bara det att Mikael Nyqvist spelar en av huvudrollerna gör den bra, jag tycker ta mig fan han är riktgt medbjudande, inte mindre i den här filmen, och det tänker jag fortsätta tycka trots att jag aldrig får något medhåll. Sen att han legat med Lisbeth Salander gör ju honom inte mindre intressant, hih :)
Har spart den tredje och kanske bästa filmen till morgondagen, Dear John, har inte sett den förr men vågar nog ändå tro att den kommer klå de andra två, den verkar riktigt bra, en Matildafilm verkar det vara.
Men, efter att ha sett Remember me så ska jag aldrig mer spara det bästa till sist, det bästa ska man ta först, givetvis.

Nu ska jag återgå till teven.
Fridens!



Torsdag,

tror jag, blir så hemskt dagvild av att vara arbetslös! Hah.

Av 90 kalla jävla minuter ute i kylan och ett ständigt växlande mellan Rix Fm och Mix Megapol lyckades de spela TRE bra låtar, och då kan man börja räkna hur jälka många dåliga, sönderspelade låtar det finns, då jag som sagt växlade mellan två kanaler under 90 minuter!
Måste erkänna att jag tog i lite i början där, visseligen var det kallt och mycket skitlåtar, men det var trots det en riktigt fin höstkväll ikväll, riktigt riktigt fint var det strax innan solen gick ner där.

Var till min husläkare en gång i tiden för att få en förklaring till min ständigt onda mage... två av tre saker vi kom fram till var att jag skulle vara försiktig med mjölkprodukter då jag var lite överkänslig mot det, den andra saken var att jag skulle unvika kolsyra, för det var den största plågan för en överkänslig tarm. Okej, synd.
Den senaste veckan har jag levt på ost, loka citron och kaffe med grädde, och då ljuger jag inte då jag erkänner att jag ätit/druckit det både till fukost, lunch och middag! Behöver jag då säga att jag och min mage mått mindre bra de senaste dagarna? Näe, för det är ju rätt givet det. Känns som att jag håller på att ta livet av mig själv. Så nu får jag väl köra på kycklingklubbor och grönt te ett par veckor så jag kommer tillbaka till lagomheten igen, har sjukt svårt för att blänga vanligt kranvatten, då går det lättare med halvljummet te.
Intresseklubben antecknar tänker ni nu, precis som mig.

:)

Nu ska jag gå upp och krypa ner i soffan med mamsen.




RSS 2.0