Solsken och magsjuka på Norrtullsgatan


Att
man lider när man har magsjuka själv, fy farao. Men man lider även branog mycket när ens pojkvän har det också, eller annan nära.
Jag har, tack och lov - peppar peppar, ännu klarat mig, känner inget tecken på sjuka mer än att jag inbillar mig att jag har lite extra ont i magen och lite extra dåliga smaklökar... men jag tror faktiskt inte att jag känner något alls om man bortser från den inbillningsinssjuka som tillhör då någon under samma tak är sjuk.

Philip har fortfarande soffläge med isglass och vindruvor på sin höjd sedan 48 timmar tillbaka och jag har som vanligt städ och tvättstugeläge då jag är ledig.
Och underbart väder är det idag, ska bannemig pallra mig ut bara jag tvättat klart, känns som att det vore smart att komma ut i friska luften denna dag, istället för att sitta inne i en 34 kvadrats lägenhet med en magsjuk stackare.

Nu ber jag till Gud att jag ska klara mig från denna dödens sjuka, ber också en liten bän för att min tvätt ska hinna bli klar fram till tolv, då min tvätttid är slut och näste man vill in.

Krya på er alla sjuka och magsjuka som eventuellt läser detta, för jag har hört att det är mycket sjuka runtom i landet nu! Fy farao!

Och för er som är frisk, ut med er och njut av denna dag!!



Fredag!


Jag har haft en ledig dag idag, och en skön dag, vilket var väldigt länge seddan, och jag är fruktansvärt tacksamöver att det varit både en ledig och skön dag då jag hade en riktig jobbig eftermiddag/kväll och natt igår.

Klev upp till åtta då jag hade tvättid mellan åtta och tolv denna dag, sen tvättade jag, städade
och lagade mat om vartannat. Och jag var nästintill klar med alla tre momenten laagomt till tolv. Tanken var att jag skulle äta lunch med mamma och mormor klockan ett, men klockan tolv var jag lagomt hungrig och opigg på att sätta mig ner på en restaurang, så jag värmde en burk chiconcarne och slängde i mig den, sen slängde jag mig in i duschen för att sedan åka på en jysk, öb och interflora-runda för att infölrskaffa ett par/tre saker tlll lägenheten. Och jag fann det jag sökte vilket alltid är lika tacksamt, dock fann jag tre fyra saker till trots att jag inte sökte efter det. Älskar att handla! Älskar däremot inte att det kostar lika mycket som det smakar..

Sen, for jag hem igen, packade upp prylar och matkassar, ställde mig vid spisen igen för att laga middag. Och lagomt till att jag hunnit laga klar min köttgryta och diskat allt utom stekpannan så ringde det på dörren! Mormor och mamma! Klockan var nu strax efter tre och för första gången på denna dag så satte jag mig ner, satt ner och fikade/pratade med dom i närmare en timme. Så skötn och så tajmat att de kom.
Sen slog klockan fyra och sekunden efter som Philip hem, mormor och mamma åkte, vi åt lite mat mycket fort, och for sedan till Stugsund där vi tillägnade några timmar med Philips familj och hans systers familj.

Klockan sju var vi hemma igen och satte oss och åt igen, fast denn gång lungt och länge. Seeeen, så har det varit soffläge hela kvällen lång. Philip slocknade för ett par timmar sedan och  jag har bläddrat mellan kanalerna och försökt väcka honom i två timmar nu, men ingen av delarna har givit något större resultat.
Så jag tror det är dax att sätta på en film och somna till den nu. För imogon blir det skidor och korvgrillning på färssjöln för att sedan åka hit hem för att fira och fika försenad 20årsdag/födelsedagsfika, fööör att sedan åka tillbaka till Stugsund där det bjuds på tacoafton. Käns som att jag även kommer få en bra ledig helg!!



Trött morgon


Så jäkla trött, så jäkla trött..
Tre gånger har jag försökt lagt mig ner i soffan för att titta på nyheterna innan jag ska bege mig, tre gånger har jag somnat, så jag gav upp och satte mig upp för att inte sova över, men näe, somnade även sittandes, så det fick och får bli datorn den reserande tiden hemma denna morgon.
Igårkväll var tanken att vi skulle åka till Kolsta för att hälsa på mamma och pappa, men när jag kom hem hade vi redan besök av Philips mamma och pappa, vilket givetsvis var jättetrevligt. Så, det blir Kolsta ikväll istället, om jag orkar det vill säga.
Måste säga att det känns lite märkligt att "åka hem" då man varit där hemma, inte konstigt med tanke på att jag tillbringat mina 20 första år i det huset, skulle vilja säga att jag fortfarande har lite utav två hem, för det har jag ju, egentligen.

Imorgon har jag i alla fall sovmorgon, vilket jag är mycket mycket glad över, för sömnbrist x 10 lider jag minsan av.

Nu önskar jag mig själv lycka till x 2 och beger mig på em såkallad träff innan jag åker vidare mot en heldag på donken. Enligt avtal har jag bara 8 dagar kvar att jobba där nu, men vi får se hur det blir, förmodligen jobbar jag några dagar till. Jag har nämligen sagt upp mig, för er som inte redan vet det.
McDonald´s var inte min grej helt enkelt, jag trivs och hör inte hemma i den sortens miljö och då ska jag heller inte vara där.



RSS 2.0