Söndag.


Fy fan... det tar sig och det flyter egentligen på väldigt bra, men ändå tar det sån tiiid! Och målat har jag gjort, så mycket att jag tror högerarmen blivit immun mjölksyra. 
Det har varit väldigt lägligt för mig att fått lära mig/ jobba frukost, då jag slutat 10 eller 11 och alltså haft hela dagarna kvar att tillbringa i lägenheten och även på Ikea! Älskade Ikea. 
Idag däremot strejkar jag, för nackdelen med det hela är att jag är sjukt trött! Har sovit på tok för lite och haft på tok för mycket att göra de senaste veckorna och jag börjar verkligen lida av det nu.

Jag och min kropp skulle vilja att jag och Philip vann en miljon så vi kunde vara helt ledig i ett år och vara helt fri från måsten och borden. Hatar att pengar styr här i livet. Meeeen, vem fan önskar inte det.

Nu, ska vi fara på coop och köpra en dammsugare, innan vi åker till Stugsund på tacoafton.

Puss o hej



Stök!


Jag blir tokig av alla grejer, sladdar och papper överallt, jag blir tokig när det är jag själv som ägen sakerna som inte ligger där de ska och lika, eller mer tokig då det är andras och andra som stökat till.
Jag trivs egentligen bra här hemma i Kolsta, men ändå är jag så fruktansvärt less på att bo här nu, antagligen, eller givetvis, för att man håller på att flytta ur huset. Det känns inte alls roligt att städa garderoben eller sortera papper, eller vad det nu kan vara, eftersom jag vet att jag snart ska gå igenom vartenda plagg, vartenda papper och varenda pryl som jag äger och se efter om jag vill fortsätta äga det när jag bosätter mig på Norrtullsgatan.

Igårkväll var det slipning av väggar som stod på priolistan för lägenheten... Fy fan. Var så otroligt less efter ett tag att jag hade lust att grina. Det fanns nog inte en millimeter av vår otäckta hy som var odammig, vi hade vitt puder precis överallt, ansiktet och händerna var vita, ögonbrynen var kritvita, vi hade en varsin vit mössa på skallen av pudret från väggarna. Det enda stället som var opudrat var under Philips näsborrar då jag bestämt tror han hade snytit sig. Det, att han/vi såg så rolig ut var den enda anledningen till att jag skrattade iställer för grät.

Borde verkligen vara där och städa bort saker, damma, dammsuga, torka väggar och tak nu, så vi kan börja måla sista strykningen men, jag var där men vände rätt snabbt. Jag gick in, bytte om till lortbyxor, satte på mig handskar - tog av mig handskarna, bytte byxor igen och åkte hem. Och nu sitter jag här och har dåligt samvete. Men jag orkar inte, dessutom ska jag jobba kväll ikväll och morgon imorgon, så jag tillåter mig själv att vara mer bekväm än vad jag redan är.

En promenad ska jag i alla fall ta denna dag, bennemig, nu på en gång!



Fredagsmys


Fy fan vad jag älskar lediga helger nu för tiden, särskilt de då även Philip är ledig, som denna helg. Det händer så mycket hela tiden i lägenheten, dock finns det fortfarande en del kvar innan allt är klart och kompeltt, men, snart så. På fredag börjar vi instalera köket, detta innebär att alla förberedelser till köket ska och förmodligen kommer vara klar tills på fredag.
Idag har jag förvandlat en hel del träfärgat till vitt, och så fint det blir!, med bara lite vit färg.

Nu ser jag sjukt mycket framemot ytterligare en tripp ner till Gävle och Ikea för att införskaffa sånt som fylla lägenheten skall! Det finns nackdelar när man är två och har två olika smaker, men fördelar finns också! En fördel är att mitt ego får träna rätt stenhårt.

Något annat jag ser framemot är att det nu är dax för tacoafton här i Kolsta, sen bastu, sen film, och Sarran och Lars kommer hem de med.





<3


Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten,
varit död i minuter, hela själen var bruten,
blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset
och för dig har jag låtsats, och dolt mina tårar
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid,
jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks,
för dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt och jag har ingenting kvar,
för dig ska jag, göra det tusen gånger om,
tusen gånger om

Blivit lämnad i staden, medan du gick och blunda
fick jag kängor mot magen, tills jag smakade gatan,
ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen
som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget,
för jag trängde bort jag-et och jag såg alla tecken
men jag ville va bättre, men då blev allting sämre
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid,
jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks,
för dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt och jag har ingenting kvar,
för dig ska jag, göra det tusen gånger om,
tusen gånger om...


Jag älskar låten, och jag älskar att jag nu ska bege mig in till lägenheten och börja göra allt träfärgat till vitt!
Älskar även att jag äntligen har en ledig kväll tilsammans med min kära.



11 januari


Nu jäklar händer det grejer på Norrtullsgatan, förra veckans röda/klämm och lediga dagar tillägnades i första hand lägenheten vilket jag som mest är åskådare var/är väldigt tacksam över. Pappa Philip och Lennart jobbar och jag bestämmer mest hur det ska vara. Hade kunnat kännas väldigt orättvist men eftersom samtliga tre har detta som en hobby så känns det mest kul att sitta där och se på.
Philip gillar svart, jag gillar vitt... och eftersom det nu blir vår lägenhet så gäller det att kompromissa. Vilket jag är hemst dålig på. Det enda han fått bestämma i svart väg hitintills är kaklet i köket, vilket känns helt rätt även för mig just nu. Annars så vill jag erkänna att jag är otroligt egoistisk och kommer nog fortsätta vara det hela vägen när det gäller vardagsrummet. Badrummet däremot har jag gett honom tillåtelse att göra precis hur han vill, han är ju ändå plattsättare och ett svart badrum kan aldrig bli fel.
Sparde en gammal trälåda från lägenheten som var rätt fin som jag tänkt mig ha brevid soffan med tidningar och dyligt i, och igårkväll när jag höll på att måla den vit sa Philip "Men du, vore det inte snyggt om vi målade den där svart istället så vi har någonting som bryter av allt det vita, bara den dära?" Gullig som jag är svarade jag "Glöm det, glöm det..." och så log jag lite, och fortsatte måla den vit. Stackarn!
Kommer nog bli jäkligt fint i alla fall, det tror vi båda två även fast det blir mycket mer vitt än svart.


Nu är det hög tid för promenad, tack och lov att det inte stormar idag!



You can count on me


If you ever find yourself stuck in the middle of the sea,
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see,
I'll be the light to guide you

Find out what we're made of,
when we are called to help our friends in need

You can count on me like 1, 2, 3
I'll be there
and I know when I need it
I can count on you like 4, 3, 2
and you'll be there
'cause that's what friends are supposed to do

If you're tossin' and you're turnin
and you just can't fall asleep, I'll sing a song beside you
and if you ever forget how much you really mean to me,
every day I will remind you

Find out what we're made of
when we are called to help our friends in need ...



Grenade


Easy come easy go that's just how you live
Oh take take, take it all but you never give
Should've known you was trouble from the first kiss, 
had your eyes wide open, why were they open?

Gave you all I had and you tossed it in the trash,
you tossed it in the trash yes you did
To give me all your love is all I ever asked
cause what you don't understand,

Is I'd catch a grenade for ya ...



RSS 2.0