27e april,

suck. Sommaren är liksom här, därmed beach 2011.

Det känns ju inte fantastiskt att skriva det jag tänker skriva just nu med tanke på att jag precis ätit aningen för mycket lunch för att vara sådär skönt mätt. Men, det får vara okej ändå. Omöjligt att sluta då ost står med på menyn för min del. ÄLSKAR OST.

Efter närmare 5 månaders stillasittande (väldigt lite promenader osv) och alldeles för mycket av det goda så gömde sig idealkilona under några extrakilon. Skitsamma om de får kallas sambokilon, vinterkilon eller extrakilon, de är gävligt störand och ännu mer onödiga. Så tycker jag.

Hur som helst så kom jag och Philip på för ganska länge sedan att vi skulle bli skitduktiga när det gäller fysik, men inte förän i söndags tog vi tag i saken. Skåp och kyl är lensat på onyttigheter och inte ens dåligt väder ska nu vara ett hinder ...
Och, det har börjat rätt bra, tack och lov fattas bara. Igårkväll cyklade vi upp till Hällmyra där vi gick, gick/sprang i drygt en timme för att sedan cykla hem igen. Satans jobbigt men ännu skönare!

Något annat som är jobbigt är att städa en etta när solen ligger på... Dels för att man ser precis vartenda litet dammkorn, dels för att det blir fruktansvärt varmt. Men nu är både städningen och tvätten klar och en promenad väntar efter att jag vattnar blommorna, vilket jag ska göra NU, då jag ser att de är väääldigt törstiga.

Puss och kram




Tisdag


Smart drag,
att städa gardereoben innan man dammar och dammsuger (denna dag gjorde jag det inte!)
Osmart drag,
att dammsuga upp drygt ett halvt kar finmalen vitpeppar som hamnat fel (jag gjorde det!)
... (jag bad Philip göra det, så det är alltså mitt fel.)

Såå, jag fick damma lite lätt igen och dammsuga om, vilket väl kanske inte hade gjort så mycket OM DET INTE VORE FÖR ATT DET NU LUKTAR VITPEPPAR I HELA LÄGENHETEN. Inte fan tänkte väl jag på att det sprutar ur luft ur en dammsugare just då heller. Håller på att få spader, det lukar inte äckligt men väldigt fel, inte nystädat i alla fall, dessutom kliar det i näsan nåhemskt.

Lyckligare är att vi 07.00 på torsdag morgon åker till Sälen och stannar där tills söndag. Och på måndag börjar jag på mitt nya jobb. Jag hoppas, hoppas, hoppas att det ska falla mig i smaken så jag får och vill stanna. Personalen verkar väldigt trevlig i alla fall. Lild var stället.




RSS 2.0