What´s the point


Where do we go when we go from here,
feels like a circle around me while I wait for more
Know that I wanna know where I follow you,
don't wanna go down the street where you once came from,
and I wanna know...

What's the point of doing anything,
if you'll never notice
I would sit and wait for you again

A line of boxes in an open field,
there's a million empty and there's one for real
Do you want me to go search in each all of them
or just lay on the grass and act and pretend,
that's what I wanna know...

What's the point of doing anything,
if you'll never notice
I would sit and wait for you again
What's the point of doing anything,
if you'll never notice
I would sit and wait for you again

Then you came to me and you said,
I was not really sure enough how to feel
I pretend like you're not real,
then you came to me and you said
I was not really sure enough how to feel,
to pretend like you're not real to me

What's the point, what's the point,
what's the point of doing anything?


Jag gillar den skarpt, skönt gung, som jag brukar säga.


Måndag 26


Hur många gånger har jag inte tänkt skriva här, jo, ungefär varje dag, men ångrar mig alltid, för vem bryr sig, eller så gnäller och klagar jag bara och det vill jag helst skona folk från att ta del av.

Men nu tänker jag både skriva, och klaga, och gnälla.
För jag har en förbannad jävla mage som gör ont och krånglar 23 timmar om dygnet, och minst lika irriterande som den gör ont är att jag kan, om jag bara hade någon slags karraktär, se till att det åtminstone blir bättre, men jag är för lat och tycker om det jag egentligen inte tål alldeles för mycket.

Sen, jag är rätt så bra på att tänka först och handla sen, bara det att jag tänker och handlar oavsett om jag kommit fram till att det är ett smart eller osmart drag. Och jag blir så arg på mig själv att hälften vore nog, om man räknar ut att någonting är osmart att göra, och tänket att, det här kommer jag nog få ångra, varför i hela helvete gör jag det då!? Ja, jag är lika ovetande som alla andra.
Samtidigt kan man ju se det som så... att man kan ju inte veta förän man provat. Näe, det är ju också sant, men ändå så borde det ju vara mest logiskt att ta det säkra före det osäkra.

Men allt är mitt eget fel, så därför accepterar jag läget, och jag står givetvis samtidigt för det jag gjort. Nu har jag fått lära mig vad 'att ta konsekvenserna' betyder och kanske är det bra att veta det.
Jag medicinerar mig med smöriga Westlife-ballader och att jobba, och det funkar oftast hyffsat bra.

Måste samtidigt bara flika in också att det är himla tråkigt att alla historier ska kryddas och vridas till så otroligt mycket, ofta gör folk något som inte var så mycket, till en jävligt stor grej, gonggongen går i raketfart och historien ändras lite från trut till trut, det, det är tråkigt.

Otroligt tacksam över att det är så skönt gäng som jobbar nere på Albertina i alla fall, dagarna går undan där nere. Sen är det rätt bra att det finns dumma gäster var och varannan dag också, så man får spy ut lite galla i köket. Inte bara en annan som är dum. Hah! Stackars våra kockar...


Och vad gör detta om 100 år? Så kan man också tänka, käns som att livet är alldeles för kort för att lägga ner för mycket möda i en del saker och ting. Att lära sig en läxa och sedan gå vidare, det håller nog bäst.
Eller, gör om och gör rätt, som vi säger på Albertina!


Lovekiller


This blood is on your hands
now, no one can save my heart
and the scar you left can’t be repaired
The knife is in your hands
is that a smile on your face?
It’s so clear to me

You’re a lovekiller, you’re a love, lovekiller
You’re a lovekiller, you’re a murderer
You’re a lovekiller, you’re a love, lovekiller
You’re a lovekiller, you’re a murderer

You’re a cold blooded murderer
Baby, never did I think you could be
such a cold blooded murderer
You’re a lovekiller, you’re a murderer

I see your strategy, I bet you’ve been here before
You won’t stop until your victim’s caught
just like a criminal
You stole love away from me, it’s so clear to me

You’re a lovekiller, you’re a love, lovekiller
You’re a lovekiller, you’re a murderer



Måndag den 12e


Soliga julidagar på Albertina, det kan man med andra ord kalla att springa arslet av sig, och inte minst, att svettas! För shit vad mycket folk och shit vad varmt det är! Spisarna går i full huggning och luften står alltid still kring huset, väldigt märkligt.
Jag förstår inte att det funkar, men det gör det, tydligen, eller inte. På något vis löser det sig i alla fall alltid tillslut. Kö kö kö och folk folk folk, och alltid, varje dag, finns det ett par eller några stycken som man fullkomligt vill spy på, det finns så dumt folk att man inte riktigt förstår. Fy farao, kräk på dem, de kan stanna hemma för de är inte välkomna!
Men trivs det gör jag, inte frågan om det, det är nog bara mina fötter som inte alltid trivs.

Måndag idag, veckans lugnasete dag normalt sätt, men annat blir det nog idag nu när vädret är på topp och semestertiderna har börat. 
Men tjohoo, jag är helledig fredag, lördag! Och lördag = brännbollsdagen i Trönö, bara vädret håller i sig lär det i vanligt ordning bli hur kul som helst!

Annars så, inte är man älskad av alla just nu, men det går ändå.


Ha det.


Michael Jackson



Someone's always tryin' to start my baby cryin'
Talkin', squealin', lyin'
saying you just wanna be startin' something

I said you wanna be startin' something
you got to be startin' something
I said you wanna be startin' something
you got to be startin' something

It's too high to get over,
to low to get under
You're stuck in the middle
and the pain is thunder


M i c h a e l   J a c k s o n   i s   t h e   s h i t !


Äntligen har jag sett This is it och den gav mig rysningar x 1000. Mäktigt var ordet, eller, mäktig.



Juli


Ikväll blir det servering igen efter två dagars ledigt, käns helt okej, dock kan det bli varmt ikväll, väldigt varmt. Mer passande att vara ledig än dessa dagar hade det snappast kunnat vara, då jag i tisdags skar av mig en rejäl flisa av tumspetsen vilken nu fått chans att läka ihop lite, och då min mage haft very bad times de seaste dagarna. Hatar ond mage, orkar inte med ond mage! Men, det är bättre med både mage och tumme nu, så det bådar gott!

Och så var det redan Juli månad, vilket ju är skönt även om det käns som att tiden går lite väl fort fram ibland... men sommarmånaden kom i sin ordning med sommaren, vilket inte är självkart här i Svedala, men iår så tycker jag verkligheten följt tiden bra.

Annars så är jag väldigt ouppdaterad, kanske beror det på att det inte händer så mycket som är värt att nämna, eller så är allt som händer värt att nämna så det är lika bra att inte skriva alls, för då måste jag skriva jämt och det är inte min grej. Jag springer på nere på Albertina och trivs bra med det, och är jag inte där så sover jag ikapp, gör av med för mycket av de pengar jag jobbar ihop, och, umgås med mormor i bästa fall :) Näedå, det händer rätt roliga grejer emellanåt också, bara en sån grej som att grilla tycker jag är rolig nog, och det händer ju att man gör det... älska sommaren säger jag bara.

Nu ska jag fara upp till Trönö och hjälpa pappa bygga upp tält inför den kommande skogsmässan, sen ska vi ta en lunch furanlunch innan det är dax för båda att återgå till arbetet!

Ha en fin dag!


RSS 2.0