Tisdag


Ååh, det är inte lätt att hitta skor när man har fötter små som barnfötter.. jag letar förgäves efter vårstövlar nu, men allt är för stort och lågskorna kan jag inte ta fram heller för det är ännu för kallt och blött för det, och vinterstövlarna är för varma och klumpliga käns det som.
Visst finns det mycket skor på barn, men nästan alla har glitter eller liknade på sig, varför!? Har faktiskt hittar väldigt mycket fina vårstövlar på Din Sko på barnavdelningen, men så förstörs allt med någon klatchig text, färgade sömmar eller glitter... men det var väl så man ville ha det när man var mindre, men inte när man är 19.

Det blir Gävle imorgon med Malin med en förhoppning att både finna ett par stövlar och en vårjacka! För nu lär det väl ändå vara nära, tofsviporna har till och med kommit, och då säger farmor att det är vår!

Hittade i alla fall ett par söta gummistövlar igår, och eftersom jag inte har några så kände jag mig nästintill tvungen att köpa dem, röda med vita prickar, storlek 34, kan det blir så mycket gulligare? :) 
Det är ju verkligen gummistövlemode nu verar det som, finns huur mycket gummistövlar i olika modeller, mönster och färger. Kul tycker jag, praktiskt i detta slask om inte annat!

Ska ut och inviga dem nu för övrigt, bäst att leta upp en stor vattenpöl och testa funktionen ordentligt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0