Lördag.

Jag säger som han sa "De har inget, vi har allt", och med det i tankarna så ska man väl inte klaga, på någonting kanske, framförallt inte på snön. Det är snöstorm och det är riktigt farligt att åka bil när det är såhär, därför blir allt lite krångligare, och man fryser, ja så är det. Men, har man ett varmt hus och har man varit smart och handla hem mat och köpt på sig några bra filmer, så man inte är tvungen att ge sig ut med bilden, så går det ju bra, förbannat bra egentligen, för det är skönt att ha innedagar ibland. Iofs så har detta inte pågått i bara en eller två dagar, så man fåt lite abstinens av att inte kunna vara ute i den friska luften, vilket man är van vid, och vilket man mår bra av, därför klagar man, för att saker och ting inte är och blir som de brukar vara, man klagar ju inte för att man inte har det bra, egentligen inte, för man har det ju bra, om man jämför med mycket och många.

... och den var det ju så, den jag kallar man, det ska ju vara jag. Att det ska vara så förbannat svårt.

Dum, dummare, mamma och jag, vi tänkte att - näe, det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Så vi klädde på oss massor och gick ut i snöyran, men jodå, det finns dåliga väder, för mer klädd än vi var kunde man nog knappast bli, och när vi kom hem var vi dränkt i snö och röda som plommon av köld. Dessutom höll mamma på att sätta sig på arslet ett antal gånger under den tiden vi var ute :) 
Vi får ju helt och hållet skylla oss själva, för man kunde konstatera bara genom att kolla ut att man skulle hålla sig inne, men vi hade tråkigt och gjorde ett försök!
När vi kom hem dök vi ner i taxfree katalogen och beställde lite smörja och brillor, vilket var bra mycket trevligare insåg vi. Fanns mycket solsken i denna katalog :) 18 days left, and I like it a lot!

Snart bär det av mot 18-års kalas för Olivia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0