Monday morning


Måndag morgon, och inte vilken måndag morgon som helst, utan det är måndag före advent! Älskar att jag jobbar hela veckans vardagar och är ledig lördag söndag, och att somliga full-time workers också är ledig till helgen, eller, tar ledigt denna helg för att kunna vara med mig. Så, lördag förmiddag/dag blir det Ikea, och beroende på hur det går med lägenhetsköp i veckan så blir det endera kikning och klurning eller, kikning och införskaffning! Hur som helst så kan man ju alltid införskaffa lite köksredskap, handdukar och dyliga ska ha saker.
Ja, och om vi inte fastnar på Ikea heela dagen lång så ska vi inleda adventsöndagen redan på lördag eftermiddag, massa julgodis, egen glögg och pepparkakor skall göras.
Ooooch så ska det sovas ut denna helg! Vet inte sist man somnade föra tolv och vaknade efter halv sex. Inte alls dumt med tumregeln minst åtta timmars sömn per natt, ska se till att börja ta fasta på den igen.

Älskar för övrigt att det är snö på backen. Ska det vara kallt och vinter så ska det bannemig vara snö också och kallt, framförallt! Annars blir det plask.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0